Připravuji divoké marmelády z trnek, dřínů, rakytníku a bezinek a ze zbytků po propasírování bobulí ještě vyrobím fermentovanou kvašenou limonádu pomocí tibetské houby - je to probitocký nápoj s živými bakteriemi mléčného kvašení a chutná skvěle. Ani pecky nemusíme vyhazovat, když je dobře propereme, poslouží jako náplň do látkového polštářku k nahřívání bolavých svalů, kloubů a zad. Více o tom píši do své druhé bylinkové knihy, která vyjde příští jaro. Nově můžete na rádiu Bohemia shlédnout i naše první vysílání slovem i obrazem s videem z krásné zahrady v Listenu. https://www.radiobohemia.cz/bylinar-mama-mia/
Z kalendáře akcí vás ráda pozvu na tuto sobotu 15.9. od 13h na Podzimní slavnost v Zahradním dvoře u Nymburka, kde budu mít také svůj stánek a v říjnu se těšíme 6.10. na indiánský den v Třebonicích dorazí vzácní hosté až z Vansdorfu - manželé Křížovi s povídáním o stromech a vyráběním ze dřeva.