čtvrtek 15. ledna 2009

Knížka "Bylinky pro děti a maminky už je na světě

Radostná událost !

Včera mi přivezli z Grady čerstvě vytištěnou knížku „Bylinky pro děti a maminky“ – moje první „knižní miminko“. Po dvou letech práce na knížce je konečně na světě a ve čtvrtek 22. 1. 2009 ji představím veřejnosti na vernisáži své výstavy ilustrací bylin a fotografií z knihy, na které zvu všechny rodiče a děti a všechny milovníky bylinek. Další miminko, třetího potomka čekám v květnu, takže jistě získám opět nové zkušenosti s bylinkami v těhotenství a mateřství, o které se s vámi ráda podělím.

22. 1. 20009 od 17h zveme všechny rodiče s dětmi na slavnostní zahájení výstavy kreseb a fotografií Magdalény Dobromily Staňkové - Kröhnové: „Bylinky pro děti a maminky“ s představením její nové stejnojmenné knihy. Na vernisáži v Komunitním centru sv.Prokopa zahrají děti z hudební školy Renesance pod vedením Zuzky Světlíkové. Na výstavě uvidíte kromě ilustrací bylin z nové knihy také fotografie maminek a dětí z Magdiných programů v mateřském centru Prokůpek. Pro děti budou k dispozici hračky a pro všechny zdravé a chutné občerstvení. Výstavu je možno navštívit vždy v neděli od 9.30 do 12.00 h a ve všední dny po domluvě na tel: 251 610 850, potrvá do 27. 2. 2009 a po celou dobu trvání výstavy bude možné zakoupit knihu o bylinkách v kanceláři KC, po skončení výstavy pak každé úterý v MC Prokůpek.


Programy v MC Prokůpek vedu i nadále a do konce dubna bude pokračovat „Zdravé vaření s Magdalénou Dobromilou“ a výtvarku budu mít 1x měsíčně. Další výtvarné úterky předám postupně nové šikovné mamince Petře. Pokud budu stíhat od září s miminkem, ráda bych pokračovala ve vaření 1x měsíčně. Info sledujte na webu Prokůpku: www: mcprokupek.cz