středa 23. listopadu 2016

Martin přijel letos do Třebonic opravdu na bílém koni

Letošní martinská cesta za světlem v Třebonicích byla opravdu na sněhovém poprašku, Martin přijel na bílém koni dokonce už 10.11. a kamarád Martin Šanda přijel také aby nám vše vyfotil, jeho fota najdete zde:
https://goo.gl/photos/fHCwAtgTs8Hsvvy28
Vyráběli jsme s dětmi tradičně lampióny v teple u krbu uvnitř pivovaru a pak jsme je venku rozsvítili a vydali se na průvod setmělým kempem cestou sněhem mezi svítícími lucernami. Na konci průvodu u týpí čekalo na děti krátké stínové divadlo s příběhem Martina, který se rozdělil o svůj plášť s chudým žebrákem, Děti pak dostali každý jeden kousek cukroví o který se mohly rozdělit s rodiči stejně jako Martin.

 Vánoční zpívání koled v Třebonickém pivovaru bude letos v neděli 11.12. od 15 - 18h
prosíme o nahlášení předem, s sebou vlastní hudební nástroje a 1 dárek pod stromeček  - nepopsaný pro kamaráda na výměnu.

V příspěvcích vpravo najdete aktualizovaný článek o přírodních repelentech a olejích proti vším, které jsou aktuální nejen v létě ale celoročně v dětských kolektivech. přírodní a účinný šampon pro děti najdete v obchůdku Hanna Maria Therapy http://www.tomexo.cz/produkty/ucinna-vlasova-kosmetika-proti-vsim/sampon-pro-napadene-vlasy.htm