úterý 17. června 2014

Rozkvétající léto

Růže v mojí zahrádce už rozkvetly a to znamená, že budou brzy prázdniny...
Na zahradní slavnost o letním Slunovratu v sobotu 21.6. od 13h zveme do zahradního dvora Listen u Nymburka www.listen.cz kde budu také povídat o svatojánských bylinkách a vystavovat své kresby přírodních bytostí bylin a stromů.
Děti už se nemohou prázdnin dočkat a zahrádka je stále barevnější a voňavější. Srdečně zveme všechny zájemce o exkurzi na svatojánský termín ST 25.6   17.00 – 19:00 kdy si také povíme o svatojánských zvycích, uvijeme věnečky a ochutnáme bylinkové nápoje a dobroty.
začátek prázdnin můžete s námi oslavit v SO 28.6.  10:00 - 22:00 na Střeleckém ostrově na Vltavě na Áčkofestu pro rodiny s dětmi (navazuje na loňský Den rodiny v Botanické v Troji) kde budu mít dílny s indiánskými bylinkami http://www.ackofest.cz/program/
Další pozvánky najdete v kalendáři akcí vlevo, v červenci nás čeká krásné celodenní setkání v ženském kruhu 12.7. v Dobřichovicích jako slavnostní zakončení cyklu Mohendžodára s Ivetou Kučerovou, v odpolední části se seznámíme s bylinkami a stromy v okolní přírodě a vyrobíme si vonný olej a talisman. Pro zájemce o důkladné poznávání bylinek "na živo" připravuji celodenní seminář LEVANDULOVÁ kde budeme celý den na vlastním těle i duši poznávat blahodárné působení levandule a vyrobíme si vlastní přírodní repelent pro letní cestování. Další tipy na léto k repelentům a ke hmyzu najdete vlevo.