čtvrtek 5. září 2013

Babí indiánské léto

Prázdiny zas odcválaly s divokými koňmi a škola už volá...
Tak i malí indiáni musí chodit do školy, obout boty a vzít si čité oblečení, které už kouřem nevoní....
Indiánský den u nás v Třebonicích bude v sobotu 5.10. kdy ještě bude poslední letošní možnost přespat v našem týpí u ohně.
Venku je ale krásně, jeřabiny září a lákají nás sběrače podzimních plodů. O tom, jaké plody sbírat a jak používat se dozvíte nejen v mé knize Bylinky pro děti a maminky, ale také na exkurzích do zahrádky, které je možno domluvit individuálně předem. Také na pravidelném setkávání v MC Prokůpek a na mých přednáškách také na podzimní slavnosti v Zahradním dvoře Listen u Nymburka letos v so 21.9.
BYLINKY navazující na dřívější zdravé vaření budou letos stejně jako v loni v Lukáši každý druhý pátek od 10.30 -11.30. v rámci pravidelné páteční herny. Herna začíná každý pátek od 9.30. První bylinky budou v pá 11.10. na téma léčivé houby a jejich použití pro děti.
Namísto Bylinkové cesty v Třebonicích chystáme i nadále setkávání v ženském kruhu Doni Meduni s aromaterapií a bylinkami, první bude v listopadu, termín upřesním později.
Zájemci o pravidelné cvičení jógy mohou chodit k Ivetě v pondělí a ve středu a k Bohunce v úterý a čtvrtek do školky Srdíčko na Lužinách, více v programu MC Prokůpek.