pondělí 13. května 2013

Jaro konečně dorazilo i k nám

zveme vás rodiny s dětmi i babičkami a dědečky na Otevírání studánek u nás v Třebonicích v sobotu 18.5. do 15h. Přijede k nám vzácný host pan bylinář Soldán z Moravy s netradičním povídám o bylinkách. Studánce s dětmi zapíváme a zatančíme, věnečky uvijeme. Těší se na vás i noví maňásci skřítek Jitrocílek hojílek a studánková víla Rubínka. Více najdete v pozvánce vpravo.

Vítání jara jsme letos kvůli nemocem a počasí neuskutečnili, ale týpí už konečně stojí (díky pomoci rodině Raušových), tak i jaro přivítáme nejen otvíráním studánek ale i ohněm v týpí a plackami...Díky pomoci rodině Fridríšků se stěhováním máme i nové sezení u bambusu s velkým stolem pro 10 lidí.
 Komu by sobotní termín nevyšel a měl zájem o přednášku pana Soldána o bylinkách v pátek 17.5. na Břevnově posílám pozvánku také v příloze
Pro indiány kteří zůstanou náhodou v Praze druhý červencový týden 8. -12.7. chystáme den otevřených dveří v našem týpí s indiánských vyráběním ve středu 10.7. zapište si do diářů !
Pro zájemce o exkurzi do mé bylinkové zahrádky – nejdete info na webu, sazeničky bylinek a bambusu i prodáváme, také keramiku a knihy o bylinkách a dětské od Andrey P.
pro zájemce o přespání v týpí - je možné s vlastním spacákem o víkendech i v létě pokud budeme doma, po předchozí dohodě za poplatek v kempu 100,- Kč na os/den děti neplatí